What would you like to check today?

Onze Checks

Doctors dedicated to your long-term health

Ernst
Arts

Waarom een Check?

Omdat je met kennis, inzicht en aandacht grip op je gezondheid kan krijgen. En dat is in deze maatschappij geen overbodige luxe. We luisteren, nemen de tijd en hebben de aandacht voor jou tijdens de checks. We leren je goed kennen en begrijpen waar je mee zit en wat je wilt bereiken. We beschikken over de juiste medische kennis en hebben een brede kijk (360 graden) op jouw gezondheid.

Know your numbers, zoals Hba1C, cholesterol en nog veel meer. CreĆ«er je eigen benchmark, omdat je lichaam veroudert door de jaren heen. We geven inzicht in – en helpen je jouw kennis te vergroten over – jouw leefstijl en huidige gezondheid. Met eenvoudige en heldere tips die voor jou persoonlijk zijn, en dus haalbaar. We begeleiden je naar een gezondere jij!

Health Check

Totaal beeld van jouw gezondheid

Onze artsen en specialisten geven inzicht in jouw gezondheid en antwoord op jouw vraag. We nemen de tijd. In 2 consulten met open vragen, gevalideerde vragenlijsten, biometrie en bloedonderzoek. Al onze medische checks worden uitgevoerd door specialisten en op basis van de laatste technologische stand. We brengen jouw gezondheid in kaart met een 360 graden blik op de verschillende facetten van jouw gezondheid.

Hormoon Check

Inzicht in jouw hormoonbalans

Een Hormone Check Pre & Post zwangerschap of een Hormone Check vanaf 40 jaar? De Hormone Check kan inzicht geven als je zwanger wil worden, na je zwangerschap weer lekker in je vel wil komen te zitten of als je last krijgt van opvliegers, gewichtstoename of stemmingswisselingen. Alle hormonen zijn ‘connected’. Stress, voeding, mannelijke en vrouwelijke hormonen: wij brengen het in kaart en helpen je naar de juiste balans.

Nutrigen Check

Meest complete nutrigenetische analyse

De invloed van DNA: 384 genetische variaties met betrekking op onder andere gewichtsverlies, reactie van lichaamsbeweging, intoleranties en detoxificatieproces van het lichaam worden geanalyseerd. Welke voeding past bij jou?
Een specifiek dieettype, aanbevolen vitaminen en mineralen en een selectie aan ideale voedingsmiddelen worden gegenereerd door een wetenschappelijk onderbouwd algoritme.