De Health Check. Inzicht in mijn gezondheid

Ik wil de regie over mijn gezondheid

Slim afvallen

De Health Check. Een cadeautje voor jezelf

Ik wil minder stress

Ik wil krachtig tachtig worden

De Health Check

Inzicht in jouw gezondheid en levensstijl

‘De Health Check was voor mij een eye-opener, al is het alleen al omdat ik bewuster bezig ben geweest met het kijken naar verschillende aspecten van mijn eigen gezondheid’

Quote uit Beau Monde 

Je krijgt een totaalbeeld

Om zo het beste advies te kunnen krijgen

Hoe zit ik in elkaar? Heb ik misschien veel stress? Wat doet dat met mijn lichaam en gezondheid? Slaap ik genoeg? Hoe gaat het sociaal met mij en heeft dat impact op mijn gezondheid?

Beweeg ik voldoende? Wat past bij mij? Wat beïnvloedt mijn bewegings- en activiteitenpatroon? Hoe zit het met mijn flexibiliteit, kracht en balans?

Hoe is het met mijn cholesterol, cortisol of glucosegehalte? En mijn BMI, buikomvang, bloeddruk, organen, vitamines of hormoonspiegel?

Ben ik bereid om mijn gezondheid goed te bekijken en eventueel stappen te nemen om gezonder te gaan leven? Kan ik dat? Komt er iets voor in mijn familie waar ik voor moet oppassen? Wat moet ik doen om mijn lichaam in topconditie te houden?

Wat eet ik en is dat gezond? Eet ik teveel koolhydraten? Drink ik te veel koffie of te weinig water? Welke vitamines mis ik?

Je krijgt inzicht in heel veel biomarkers

Samengesteld in een duidelijk rapport 

Je krijgt feedback van 5 specialisten

5 weten meer dan 1

Arts

Psycholoog

Voedingsspecialist

Bewegingsspecialist

Cardioloog

We nemen de tijd

Ieder mens is anders. Wij hebben de tijd om echt te luisteren, steeds door dezelfde arts en team van specialisten

We nemen de tijd voor het intake gesprek. Al jouw vragen en zorgen komen aan bod

Na twee weken volgen de resultaten. Dit gesprek is persoonlijk en we hebben de tijd voor alle resultaten

Na 6 maanden volgt een ‘follow up’ gesprek. Hoe gaat het met je? We gebruiken de tijd voor feedback

Wat levert het jou op?

R

Antwoorden op jouw medische vragen

R

Kennis over jouw lichaam

R

Inzicht in bio-markers

R

Hoe kan ik gezonder leven?

R

Organen en hartfunctie

R

Regelmatig contact met mijn arts

R

Eet ik goed? Beweeg ik voldoende?

R

Ik ben actief met mijn gezondheid aan de slag

Wat kost een Health Check?

Onze Health Check geeft inzage in én advies over hoe je gezondheidswinst kan behalen.

Eenvoudig. Haalbaar. In jouw tijd.

Boek vandaag

Ik wil precies weten wat in mijn Health Check zit

Ik wil precies weten wat in mijn Health Check zit. Dat begrijpen we. Hieronder staat precies beschreven wat je krijgt. Mocht je vragen hebben, je kan altijd een gratis kennismakingsgesprek plannen om jouw arts te ontmoeten.

We stellen vragen

Het intake consult duurt 75 minuten. De arts heeft dus ruim de tijd om goed naar je te luisteren. Wat vragen wij allemaal uit?  Je motivatie: wat wil je meten en wat wil je bereiken? En nog veel meer onderwerpen zoals  jouw familie- en eigen medische voorgeschiedenis, intoxicaties, allergieen, slaap, stress, kans op burn-out, jouw social context. Maar ook wat eet en drink je, hoe gaat de ontlasting, hoe was je gewicht 10 jaar geleden en nog veel meer.

We verrichten metingen

Tijdens de Health Check voert de arts diverse metingen uit. En jij moet ook aan de slag: hoe is je kracht, balans en flexibiliteit? Gevalideerde oefeningen geven zo inzicht in jouw grote spiergroepen. Vervolgens meet jouw arts de lengte, het gewicht (incl BMI), de buikomvang, bloeddruk en pols. We luisteren naar je hart en maken een ECG. En we berekenen je kans op metabool syndroom (o.a. kans op diabetes) en jouw risicoscore van het NHG preventieconsult. Je krijgt een activity tracker (Garmin) mee om jouw beweging en slaap voor de komende 7 dagen te meten.

 

We doen onderzoek

De arts neemt zelf bloed bij je af. Hier wordt bloed onderzoek mee gedaan: de algemene bloedwaarden (witte en rode bloedcellen), suiker (glucose & HbA1c), nieren (natrium, kalium, creatinine), ontstekingen (CRP, BSE), schildklier (TSH, T4), cholesterol (Totaal cholesterol, HDL, LDL, triglyceriden), alvleesklier (lipase), lever (ASAT, ALAT, Gamma-GT, alkalische fosfatase).