Huidklachten

Heb je last van huidklachten en wil je hier graag van afkomen?

Q

Eczeem

Q

Acné

Q

Roodheid

Q

Blaasjes, vlekken

Q

Jeuk en irritatie

Q

Pijn

Hoe leid je een optimaal leven zonder huidklachten?

Van eczeem tot acné, roodheid of schilfers. De irritatie, jeuk, pijn en/of zichtbaarheid van de klachten op het grootste orgaan van jouw lichaam zijn erg vervelend. Grote kans dat je verschillende zalfjes, crèmes, huidtherapie, of zelfs laserbehandelingen geprobeerd hebt. Maar het blijft een lange en complexe zoektocht naar een echt goed werkende oplossing. Wat veroorzaakt jouw huidklachten? Huidklachten kunnen veroorzaakt worden door o.a. allergische reacties, stress, hitte, en medicijnen. Veel van deze klachten kunnen worden verholpen en zelfs voorkomen worden door een (voor jou) juiste gezonde leefstijl. Benieuwd welke gezonde leefstijl jou helpt om van je huidklachten af te komen?

Wij kunnen je helpen, omdat we het anders doen.

 • Onze aanpak is medisch en holistisch, op basis van onze 5 fundamenten van gezondheid: Motivation, Mind, Metabolics, Motion, Measurements. 
 • We luisteren, nemen de tijd en hebben volledige aandacht voor de kern van jouw probleem.
 • We beschikken over de juiste medische kennis.
 • We geven inzicht in – en helpen je jouw kennis te vergroten over – jouw huid en leefstijl.
 • Met heldere, haalbare en persoonlijke tips zorgen we ervoor dat je grip krijgt op jouw huidklachten en leefstijl.

We hebben de tijd voor jou. Hoe pakken we jouw huidklachten aan?

Stap 1

Consult

Toelichting
 • 1 op 1 sessie met een gespecialiseerd arts
 • 360 graden onderzoek
 • Holistische aanpak
 • Tijd en persoonlijke aandacht
 • Questionaires
 • Metingen (biometrie en labonderzoek)
 • Garmintracker
 • Lifestyledagboek
 • Duur consult: 60 minuten

Stap 2

Analyse

Toelichting
 • Uitgebreide analyse door multidisciplinair team

Stap 3

Plan

Toelichting
 • Bespreking van jouw resultaten
 • Persoonlijk advies
 • Uitgebreid Actieplan
 • Easy Health Steps
 • Activatie app

 

Wat krijg ik en wat kost het consult?

Je krijgt van de arts een gedegen analyse. Dit geeft jou inzicht in jouw huidklachten en jouw gezondheid. Zo krijg je ook een holistische kijk op jouw leefstijl.

Met als resultaat dat je beter weet hoe je jouw huidklachten kan verhelpen.

Dit is wat het consult inhoudt:

 • 2x gesprek met de arts (intake en uitkomst)
 • Verschillende metingen
 • Questionnaires
 • Bloed tests
 • Oefeningen
 • Persoonlijk rapport
 • Analyse en feedback door voedingsdeskundige
 • Analyse en feedback door arts
 • Easy health steps: persoonlijke analyses en adviezen
 • Toegang tot de app (ios) met jouw waarden
 • Na het consult kan je contact houden met de arts via de app

Het levert jou meer regie op. En minder klachten.

 • Inzicht in jouw huidklachten en kennis over je leefstijl.
 • Onderbouwd met een Medisch en Lifestyle Rapport.
 • Persoonlijk toegelicht door jouw arts en gefundeerd door ons team van specialisten.
 • Met bruikbare en haalbare Health Steps. Stap voor stap op weg naar een gezonder leven.
 • Met als resultaat: meer controle over jouw huidklachten 
R

Rustige huid

R

Gezonde uitstraling

R

Hydratatie

R

Minder pijn

R

Inzicht in jouw gezondheid

R

Deskundig advies

Boek hier jouw afspraak voor dit consult

Wil je meer dan een consult?

Klik hier voor een Health Check
Meer analyses, meer inzicht, meer aandacht, medisch rapport

Heb je een andere aandoening of klacht?

Klik hier voor het overzicht
van onze consulten

Holland Health Clinic

Een unieke, persoonlijke aanpak, door een team van artsen en specialisten op basis van integrated health, medisch wetenschappelijke kennis en innovatieve teachnologie

R

Inzicht in jouw uitslagen

R

Direct contact

R

Afspraken inplannen

R

Anoniem

R

Veilig

R

Eenvoudig

Team van specialisten

Wij beschikken over een team van ervaren innovatieve artsen en medisch specialisten, diversiteit vormt zo de kracht van ons team. Tevens hebben wij toegang tot een enorm groot netwerk van artsen verspreidt over het gehele land. Wij hebben één gezamenlijk doel: voorop lopen in de preventieve gezondheidszorg zodat we jou kunnen helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl. 

Holistische aanpak

Integrated health

We brengen jouw gezondheid in kaart door middel van een holistische kijk (360 graden). Op basis van de 5 M’s krijgen wij jouw gezondheid in één duidelijk overzicht. Mind: heb ik misschien te veel stress? Motivation: wat moet ik doen om mijn lichaam in topconditie te houden? Metabolics: wat eet ik en is dat gezond? Measurements: hoe gaat het mijn cholesterol? Motion: beweeg ik voldoende? 

De Holland Health Clinic App

Toegang tot jouw data en contact met jouw team van Holland Health Clinic App

Je kunt de HHC App eenvoudig downloaden in de Appstore. In deze App, kun je eenvoudig jouw uitslagen bekijken, direct met jouw team van specialisten ‘appen’ en jouw volgende afspraak inplannen. En dat allemaal anoniem en net zo veilig als jouw bankapp.

Hoe blijf je fit tijdens de overgang?

Sporten is misschien het laatste waar je zin in hebt als je last hebt van de overgang? Wist je dat het juist in deze fase van je leven heel belangrijk is om goed in beweging te blijven? Veel vrouwen grijpen zich namelijk vast aan het populaire excuus dat hun metabolisme vertraagt door de menopauze. Dacht je dit? Dan heb je het mis. Het verlossende woord voor de menopauze is: sporten, met name krachttraining. Benieuwd wat sporten voor jou kan betekenen in de overgang? Lees dan zeker verder.

Met deze tips word je weer fit na de zomer

Nog twee weken en dan is de zomervakantie alweer voorbij! Ben je er even tussenuit geweest of mag je nog? De zomervakantie is de perfecte periode om jezelf te resetten. Je hebt even wat minder verplichtingen, je kan heerlijk relaxen op een zonnige plek en genieten van al dat lekkere eten. Heb jij je helemaal laten gaan met eten en drinken op vakantie en wellicht wat minder gesport? Geen probleem! Je hebt goed genoten én dat is ook belangrijk. Tijd om de gezonde gewoonten weer op te pakken en je weer fit en gezond te voelen. Maar hoe pak je dit aan?

Hoe ontstaat huiduitslag en hoe kom je ervan af?

Het kan iedereen helaas overkomen; irriterende rode en jeukende bultjes die uit het niets tevoorschijn komen en ook weer als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dit noemen we huiduitslag. Maar wat is huiduitslag nu precies? Wat is de oorzaak van deze vervelende uitslag? Maar nog belangrijker; wat kun je ertegen doen? In dit artikel helpen we je op weg zodat je precies weet met wat voor type huiduitslag je te maken hebt. Benieuwd hoe jij van je huiduitslag afkomt? Lees dan zeker verder….

5 tips om van jouw opgeblazen gevoel af te komen

’Sochtends vroeg sta je op met een platte buik en ’s avonds loop je erbij alsof je al 8 maanden zwanger bent. Na alles wat je eet geeft je buik vervelende signalen af dat dat eten niet goed terecht is gekomen. Je buik voelt gespannen, opgezet en je laat af en toe een boertje. Klinkt dit voor jou herkenbaar? De kans is dan groot dat je dan last hebt van het welbekende vrouwelijke probleem ‘het opgeblazen gevoel’. Ontzettend vervelend! Maar gelukkig is hier veel over bekend en kunnen wij jou daarom nuttige tips gevend die helpen tegen een opgeblazen gevoel.

Waarom is een persoonlijk stressprofiel zo belangrijk?

Is er één manier om met stress om te gaan? Nee, helaas niet. Het is namelijk niet mogelijk om een onderscheid te maken tussen jouw lichaam, geest, spieren, zenuwstelsel en alle verschillende onderdelen. De mens is namelijk één geheel waarbij we kunnen aantonen dat ziekten altijd een verklaarbare oorsprong hebben. Bij al deze ziekten kan stress helaas een grote rol spelen. Diabetes, reuma, auto-immuunziekten en nog veel meer…. Stress kent geen grenzen en om deze reden is het dus belangrijk om een grondige blik te werpen op het persoonlijke stressprofiel en daar rekening mee te houden. Benieuwd wat de voordelen hiervan zijn? Lees dan zeker verder….

Hoe werkt een Nutrigen DNA Check?

Wil je graag slank de zomer in, of wil je gewoon graag gezonder gaan leven? Ben je daarnaast benieuwd welke voeding en leefstijl perfect bij jouw lichaam past? De Nutrigen DNA Check van Fagron doorgrondt ieders unieke genetische oorzaken van overgewicht. Jouw gewicht en lichamelijk gezondheid worden namelijk bepaald door interacties tussen je genetische profiel en diverse omgevingsfactoren zoals voeding, beweging, stress, slaap en medicatie. Fagron NutriGen™ is een innovatieve genetische test welke gepersonaliseerd inzicht geeft in de meest effectieve levensstijl voor een gezond gewicht en optimale gezondheid. Ben je benieuwd wat je van deze test kunt verwachten? Lees dan zeker verder.

Waarom werkt een gezonde leefstijl effectief bij PCOS?

Nog een paar maandjes en dan is het alweer zomer! We besluiten elk jaar weer om op tijd te starten met het werken aan een zogenaamde, erg gewilde ‘summer body’, maar voor je het weet is de vakantie al begonnen zonder dat je ook maar één voet in de sportschool hebt gezet. Klinkt dit voor jou herkenbaar? Als je dit leest ben je er gelukkig op tijd bij en helpen wij jou graag een handje op weg! Met de onderstaande tips helpen we jou om summerproof de zomer in te gaan. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

Met deze tips maak jij jouw lichaam summerproof

Nog een paar maandjes en dan is het alweer zomer! We besluiten elk jaar weer om op tijd te starten met het werken aan een zogenaamde, erg gewilde ‘summer body’, maar voor je het weet is de vakantie al begonnen zonder dat je ook maar één voet in de sportschool hebt gezet. Klinkt dit voor jou herkenbaar? Als je dit leest ben je er gelukkig op tijd bij en helpen wij jou graag een handje op weg! Met de onderstaande tips helpen we jou om summerproof de zomer in te gaan. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

De week van de overgang: Kom uit voor je overgangsklachten

In de week van de overgang pleiten veel artsen, verpleegkundigen en coaches voor meer communicatie over de overgang. Praten over de overgang doen velen van ons niet graag. We doen er over het algemeen maar een beetje lacherig over. De overgang, daar praat je misschien over met een goede vriendin, maar daar blijft het vaak bij. Dit imago is onterecht. Sterker nog: dit onderwerp links te laten liggen kan zelfs gevaarlijk zijn. Het is belangrijk dat vrouwen weten op welke klachten zij moeten letten en wanneer een bezoekje aan de huisarts verstandig is. Het onderwerp bespreekbaar maken is de eerste stap in de goede richting. Wil jij tips hoe je jouw overgang bespreek kunt maken en waar je op moet letten? Lees dan zeker verder!

De invloed van leefstijlgewoonten op je gezondheid

Leefstijl is de laatste jaren een ‘hot topic’ geworden. Begrippen als leefstijlinterventie, preventie en Health Checks hoor je steeds vaker voorbijkomen. Niet zo gek, want je leefstijl heeft veel invloed op je algehele gezondheid. Niet voor niets riep Hugo de Jonge tijdens de vele persconferenties uit hoe belangrijk het is om op je leefstijl te letten en genoeg te bewegen. Voeding, beweging, slaap en ontspanning, zijn allemaal belangrijke pijlers die invloed uitoefenen op je gezondheid. Wist je dat duurzame veranderingen in je leefstijl kunnen worden ingezet om bepaalde ziektes te voorkomen, behandelen en soms zelfs te genezen? Benieuwd hoeveel invloed leefgewoontes op jouw gezondheid kunnen hebben? Lees dan zeker dit artikel.