Our Pricing

Naast de Health Check en Health Control programma’s zijn er ook losse services en producten
die onze artsen en team van specialisten adviseren bij een healthy lifestyle. 

Checks

Health Check Plus: €449
Een complete Health & Lifestyle Check en evaluatie, inclusief essentiële lab testen. Op maat gemaakt voor iedere leeftijdsgroep. We combineren deze Health Checkmet gevalideerde vragenlijsten over leefstijl, zodat je ook op dit vlak zelf of met hulp kan bijsturen. Op naar
krachtig tachtig!
Health Check Excellent: €1249
Een nog uitgebreidere gezondheids- en leefstijlcheck, inclusief de Health Check Plus-componenten + extra laboratoriumonderzoek en speciale tests zoals voedselintolerantie, vitamines, mineralen, hormonen, glucose-monitoring en de cortisoltest geven onze artsen een diepere kijk op verschillende aspecten van uw gezondheid.
Health Check Yearly: €149
Eén check is geen check. Het gaat om de ontwikkeling van je lichaam in de tijd. Leefstijl speelt een hele belangrijke rol. Tussendoor check je jouw data: biometrie en lab. Om zo zelf te zien of je op de weg naar krachtig tachtig blijft.
Hormone Check Pre & Post zwangerschap: €349
Deze check geeft je inzicht in jouw hormoonlevels, de invloed van je leefstijl op je hormoonbalans.
Hormone Check Onder 40 & Boven 40: €349
Deze check geeft je inzicht in jouw hormoonlevels, de invloed van je leefstijl op je hormoonbalans en of je in aanmerking voor Hormonale Substitutie Therapie.
Nutrigen DNA Metabolisme Check: €649
De NutriGen DNA test is een genetische voedingstest die inzicht geef inzicht in de onderliggende factoren die betrokken zijn bij het behouden van een gezond lichaamsgewicht en lichamelijke gezondheid. De genetische variaties die worden geanalyseerd hebben te maken met onder andere: aanleg voor overgewicht, eetgedrag, intoleranties, effect van lichaamsbeweging op gewicht, vet- en koolhydraatmetabolisme en het effect van een bepaald dieet type (zoals vetarm of koolhydraatarm). De Nuttigen Check bevat naast de test ook twee consulten en bloedonderzoek.

Consulten

Tijdens een consult kijkt ons team naar de oorzaak van jouw klacht(en) met een holistische blik. Vanuit deze visie benaderen we het probleem vanuit verschillende hoeken: Medical (analyse van jouw achtergrond), Motivation (wat wil je), Mind (o.a. stress en slaap), Metabolics (voeding) en Motion (beweging), vanuit wetenschappelijk onderzoek en analyses en vanuit specifieke lab testen en aanvragen. Deze worden ondersteund door metingen (biometrie, lab onderzoek, gevalideerde vragenlijsten, tracking). Deze whole body approach kan bij aanhoudende klachten vaak verlichting geven. Vervolgens bepaal je of je zelf aan de slag gaat of met begeleiding.

Overgewicht Consult: €199
Hart- en vaatziekten Consult: €199
Diabetes type 2 Consult: €199
Reuma & artrose Consult: €199
 Burn-out preventie Consult: €199
Buikklachten Consult: €199
Huidklachten Consult: €199
                                                                 After Cancer Care Consult: €199                                                                                       
Herhaal Consult: €90

Begeleiding

Health Control Programma: €149 per maand
12 weken begeleiding na consult of check. Hierbij is inbegrepen: een intake, persoonlijk plan en advies, 2 voortgangsgesprekken met jouw arts of Health Specialist en 1 keer per week persoonlijk contact en metingen. Je verkrijgt een volledige team analyse (arts, bewegingswetenschapper, psycholoog en orthomoleculair voedingsdeskundige). Tot slot krijg je de HHC Lifestyle planner en toegang tot de persoonlijke HHC App met jouw data en te gebruiken voor directe communicatie met ons team.
Weight Control Programma: €149 per maand
26 weken begeleiding na Consult of Check. Hierbij is inbegrepen: een intake, persoonlijk plan en advies, 6 voortgangsgesprekken met jouw arts of Health Specialist en 1 keer per week persoonlijk contact en metingen. Je verkrijgt een volledige team analyse (arts, bewegingswetenschapper, psycholoog en orthomoleculair voedingsdeskundige). Tot slot krijg je de HHC Lifestyle planner en toegang tot de persoonlijke HHC App met jouw data en te gebruiken voor directe communicatie met ons team. Afhankelijk van je BMI kan het programma aangevuld worden met medicatie (Saxenda) om het afvalproces te bevorderen.
Light Programma: €99 per maand
Maandelijks vervolgbegeleiding na Health Control of Weight Control Programma. Opbouw van de begeleiding: 1 keer per maand persoonlijk contact en metingen. Je verkrijgt een volledige team analyse (arts, bewegingswetenschapper, psycholoog en ortho-moleculair voedingsdeskundige). Tot slot krijg je de HHC Lifestyle planner en toegang tot de persoonlijke HHC App met jouw data en te gebruiken voor directe communicatie met ons team. De duur van het programma is afhankelijk van persoonlijke doelen en wensen.
App Programma: €10 per maand
Vervolgbegeleiding met focus op zelfmanagement. Opbouw van de begeleiding: wekelijkse app mogelijkheid direct met HHC team. Zelf thuis metingen doen en bijhouden. Ontvangen Easy Health Steps. Persoonlijke App met jouw data en voor directe communicatie met ons team.
Company Health Programma: op aanvraag
Eén Check is geen check. Gezondheid en gedragsverandering ontwikkel je door de tijd heen. Daarom kiezen we voor een samenwerkingsperiode van 4 jaar. Samen stellen we in die periode de best mogelijke medische, voedings- en gezondheidsomgeving voor uw bedrijf samen. Het resultaat: happy executives en medewerkers in controle over hun eigen gezondheid. We verzamelen, vatten samen en rapporteren anoniem. We hebben altijd creatieve en gemakkelijk te volgen gezondheidsoplossingen voor ogen. Door dit jaarlijkse lidmaatschap kunnen onze artsen en health specialisten de tijd nemen om uw medewerkers en hun individuele verhalen te leren kennen, door persoonlijk of virtueel met hen samen te werken.

Aanvullend onderzoek (alleen in combinatie met Consult of Check)

 

ImuPro Screen: €90
ImuPro is een test die in het bloed onderzoekt of je een vertraagde voedselallergie hebt (IgG voedselallergie). Bij een voedselallergie reageert het lichaam, oftewel het immuunsysteem, met antistoffen. Bij een directe voedselallergie (IgE antistoffen) treden de vaak hevige klachten snel op na het eten van het voedsel waar je allergisch voor bent en is het dus ook makkelijk te achterhalen wat de ‘trigger food’ is. Bij een vertraagde voedselallergie (IgG) treden de klachten vaak pas uren of dagen later op, wat het veel moeilijker maakt om de trigger te achterhalen. Dat is waarvoor de ImuPro test ontwikkeld is.  Aandoeningen die veroorzaakt kunnen worden door een vertraagde voedselallergie (IgG) zijn onder andere het Prikkelbaar Darm Syndroom, Chronische hoofdpijn/Migraine, Eczeem en Psoriasis. De ImuPro Screen test op 44 verschillende voedingsmiddelen. 
ImuPro Basic: €235
De beschrijving vind je hierboven. Het verschil tussen de Imupro Screen en Basis zit op het aantal voedingsmiddelen dat wordt getest. De Imupro Basis test namelijk op 90 voedingsmiddelen en geeft hiermee een vollediger beeld
ImuPro Complete: €450 

Zie de beschrijving bij ImuPro Screen. De Complete test op 270 voedingsmiddelen en is daarmee de meest complete variant die we aanbieden.

Cortisol haartest: €99
Het Erasmus Medisch Centrum heeft een haartest ontwikkeld waarmee de gemiddelde cortisolwaarden per maand gemeten kan worden, tot wel 3 maanden terug. Cortisol is ons stresshormoon en wordt aangemaakt als reactie op een angst- of stressprikkel. Als je veel stress hebt, zoete trek of slecht slaapt kan het zijn dat de cortisolwaarden in je lichaam langdurig te hoog is. Dit onderzoek geeft meer informatie dan een cortisolmeeting in het bloed, aangezien dat een momentopname is en cortisol daarnaast van nature schommelt gedurende de dag. Voor dit onderzoek knippen we een kleine streng haren dicht bij de hoofdhuid weg. Geen zorgen, dit doen we altijd op een plek op het achterhoofd zodat er niks van te zien is.
[test is tijdelijk niet beschikbaar!] 
Nutrigen DNA test: €395
De NutriGen DNA test is een genetische voedingstest die kijkt naar genetische factoren (384 genetische variaties) en andere relevante kenmerken om inzicht te krijgen in de onderliggende factoren die betrokken zijn bij het behouden van een gezond lichaamsgewicht en lichamelijke gezondheid. De genetische variaties die worden geanalyseerd hebben te maken met onder andere: aanleg voor overgewicht, eetgedrag, intoleranties, effect van lichaamsbeweging op gewicht, vet- en koolhydraatmetabolisme en het effect van een bepaald dieet type (zoals vetarm of koolhydraatarm). Op basis van deze analyses wordt een gepersonaliseerd voedingsplan gemaakt, op basis van jouw genetisch profiel. Voor de NutriGen test zal met een swab aan de binnenzijde van de wang wat wangslijmvlies worden afgenomen, waaruit DNA kan worden gehaald. 
Cholesterol zelftest: €25
Dit is een pakketje om je cholesterol waardes te meten dat je thuisgestuurd kunt krijgen. We meten het totaal cholesterol, HDL, LDL en triglyceriden. Door middel van een vingerprik kun je een klein buisje met wat druppels bloed vullen en dit vervolgens naar ons laboratorium verzenden. Dit kan bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in je cholesterol waardes, maar ook om te kijken of je waardes (positief) veranderd zijn na het aanpassen van je dieet en leefstijl.
Vitamine Light €75
Een vitamine B12 tekort kan verschillende klachten veroorzaken, zoals gevoelloze vingers en tenen, tintelingen, vermoeidheid en een zwak gevoel. Vitamine D is belangrijk voor gezonde botten. Een vitamine D tekort kan er ook voor zorgen dat de afweer tegen bacteriën en virussen slechter wordt. Daarnaast is er onderzoek dat laat zien dat te weinig vitamine D iets te maken heeft met hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en auto-immuunziekten.
Vitamine Comfort: 200
Vitamine A, vitamine B1, B2, B6, B12, vitamine C, vitamine D en foliumzuur. Dit is ons meest uitgebreide vitaminen pakket. Vitamine A is van belang voor de normale groei, een gezonde huid, haar en nagels en het afweersysteem. Vitamine B1 (thiamine) is nodig voor de energievoorziening van het lichaam en een goede werking van het zenuwstelsel. B vitamines zijn nodig voor de energievoorziening van het lichaam en een goede werking van het immuunsysteem en zenuwstelsel. Vitamine C draagt bij aan de wondgenezing en weerstand.
Mineralen Comfort: €99
Calcium, magnesium, ijzer, transferrine, ferritine, zink, selenium. Ons uitgebreide mineralen pakket meet de belangrijkste mineralen in het lichaam die bij veel verschillende processen betrokken zijn. Een ijzertekort kan bloedarmoede veroorzaken, met klachten als vermoeidheid, duizeligheid of hartkloppingen. Calcium en magnesium tekort kan leiden tot spier- en zenuwstoornissen. Zink is nodig voor een goede werking van het immuunsysteem en nodig voor de opbouw van eiwitten. Een seleniumtekort kan haarverlies, vermoeidheid en een traag werkende schildklier veroorzaken.
Extra hormonen vrouw: 149
Estradiol, progesteron, testosteron, LH, FSH, DHEA-S, AMH. Indien je de Health Check en Hormone Check wilt combineren kunnen we dit hormoon pakket aan de health check toevoegen. Alle belangrijkste geslachtshormonen en de voorlopers daarvan worden gemeten.

Extra hormonen man: 99
Testosteron, DHEA-S, PSA. Testosteron en DHEA-s zijn belangrijk voor de man en hebben veel verschillende functies. Een laag testosterongehalte kan leiden tot haaruitval, verminderde spiermassa, vermoeidheid, minder zin in vrijen, onvruchtbaarheid en erectiestoornissen. PSA staat voor prostaat specifiek antigeen en wordt gebruikt als tumormarker bij prostaatkanker.